Opzet

We gaan uit van een standaard opstelling met twee punten.

• Een overkoepelend stadspunt waarvan je 5 punten per aankoop krijgt.
  • Een eigen punt dat overeenkomt met 3% van het aankoopbedrag

Sparen van punten

1. De app start op het startscherm

2. Na op start geduwd te hebben, dient de klant zijn kaart te scannen

3. Indien de klant nog niet geregistreerd is, is er de mogelijkheid om nu te registeren.

Er is ook een mogelijkheid om door te gaan, zonder te registreren.

4. Vervolgens dient het aankoopbedrag ingegeven te worden

5. Op het laatste scherm wordt er een overzicht getoond van het gespaarde aantal punten.

In dit voorbeeld is de balans van de klant 5 stadspunten en 30 bakkerspunten.