Deze handleiding helpt u bij het installeren van de CCV Connect-applicatie vanuit de App Store op iOS of de Play Store op Android. De huidige aanvraag verloopt op 31/07/2020. Voordat u doorgaat met het lezen van deze handleiding, kunt u zich afmelden bij de huidige applicatie om uw inloggegevens op het halen die in de nieuwe applicatie zullen worden gebruikt.

Als u de inloggegevens niet kunt vinden om u aan te melden bij de nieuwe applicatie, gaat u naar deze link: https://ccvconnect.freshdesk.com/a/solutions/articles/43000581781.

1 Android

Voordat we beginnen, moet u een Google-account hebben om applicaties uit de Play Store te installeren. Als op uw apparaat al een Google-account is ingesteld, gaat u naar 1.2 Installeer applicatie met behulp van de Play Store voor verdere instructies.

1.1 Login op uw Google account

Ga naar de instellingen app van uw apparaat en zoek de sectie Accounts, de naam van deze sectie kan verschillen afhankelijk van het merk en de Android-versie van het apparaat.

Druk gewoon op Account toevoegen en u zou naar een nieuw scherm moeten worden gestuurd waar u het account als een Google-account kunt selecteren.

Daarna wordt u naar een inlogpagina van Google gestuurd. Vul gewoon uw inloggegevens in en log in op uw Google-account. Dit zou ertoe moeten leiden dat uw Google-account is ingesteld op het apparaat dat nodig is om applicaties uit de Play Store te installeren.

Als je geen Google-account hebt, druk je op Account maken en volg je de stappen die nodig zijn om je Google-account te maken.

1.2 Installeer applicatie met behulp van de Play Store

Open de Play Store op je Android-apparaat. Klik wanneer geopend op de zoekbalk bovenaan en zoek naar "CCV Connect".

Wanneer u de zoekactie hebt voltooid, wordt er een lijst met resultaten weergegeven. In de resultaten zou de CCV Connect app moeten staan. Klik erop om door te gaan naar de installatie.

De applicatie zou moeten starten met het installatieproces na een druk op de knop installeren.

Daarna moet u de applicatie openen, de open knop wordt weergegeven nadat de installatie is voltooid.

De applicatie is nu geopend en de oude inloggegevens kunnen worden ingevuld om in te loggen op de nieuwe CCV Connect-applicatie.

2 iOS

Voordat we beginnen moet u een Apple ID hebben om applicaties uit de App Store te installeren. Als op uw apparaat al een Apple ID is ingesteld, gaat u naar 2.2 Installeer de applicatie via de App Store voor verdere instructies.

2.1 Inloggen met uw Apple ID

Ga naar de instellingenapp van uw apparaat en zoek het gedeelte Log in op je iPad. Wanneer erop geklikt wordt, zou dit een dialoogvenster moeten openen waarin u kunt inloggen met uw Apple ID.

Dit zou ertoe moeten leiden dat u succesvol ingelogd bent met uw Apple ID en applicaties kunt installeren vanuit de App Store.

Als je geen Apple ID hebt, druk dan op Heb je nog geen Apple ID of ben je deze vergeten? en volg de stappen die nodig zijn om uw Apple ID aan te maken.

3.2 Installeer de applicatie via de App Store

Allereerst moet je de App Store op je iPad openen.

Ga vervolgens naar Zoeken, het meest rechtse tabblad onderaan op het scherm.

Zoek naar CCV Connect.

Als u op download drukt, wordt het installatieproces gestart.

Wanneer de installatie is voltooid, moet de knop Open zichtbaar zijn om de applicatie op uw apparaat te openen.