Als je perongeluk een cadeaubon met het verkeerde bedrag hebt afgewaardeerd, kan je je laatste transactie annuleren/ongedaan maken in de CCV Connect app.

Je kan dit doen als volgt:

1. Van zodra de cadeaubon is afgewaardeerd, keer je terug naar het startscherm en klik je bovenaan op de 3 puntjes. Er zal een pop-up verschijnen met verschillende submenus. Klik hier op 'Laatste cadeaubon transactie ongedaan maken'.

2. Vul je wachtwoord in en klik op 'Bevestigen'.

3. Je krijgt nog een bevestiging dat de laatste cadeaubon transactie ongedaan is gemaakt.