1. Scan de QR-code op het bonnetje dat je hebt ontvangen bij het inwisselen van het cateringmateriaal op het event.

2. Klik op de link die op je scherm verschijnt. Je zal doorgestuurd worden naar het portaal van CCV Connect.

3. Je krijgt een overzicht van het tegoed waarvoor je een terugbetaling aanvraagt.

Klik op 'Volgende'.

4. Vul de volgende gegevens in:

• E-mailadres
  • Voornaam
  • Naam
  • IBAN

Klik op 'Aanvragen'.

5. De aanvraag zal behandeld worden door de organisator van het evenement die de uitbetaling verder zal verwerken.