1. Scan de QR-code op je loyaltykaart met de camera of QR-code app van je smartphone.

2. Je zal doorgestuurd worden naar het online portaal van CCV Connect, waar je het tegoed van je kaart kan raadplegen of je kaart kan registreren. Klik hiervoor op de groene pijl (je kaartnummer wordt automatisch ingevuld).

3. Als je je kaart wenst te registreren, klik je op de groene knop 'Registreer nu'.

4. Vul de gegevens in en klik op 'Registreren'.

5. Eens je punten hebt gespaard kan je die op het startscherm raadplegen.