Opzet

De cadeaubonnen zijn reeds gegenereerd en geconfigureerd.

De klant komt in de winkel om zijn cadeaubon te gebruiken.

Inloggen Connect backoffice

1. Ga naar de Connect backoffice en log in met uw gegevens - https://benelux.ccvlab.eu/backoffice

2. Ga naar "Transacties"

3. Klik rechts bovenaan op "innen"

U kan nu het bedrag ingeven waarmee de cadeaukaart verminderd moet worden. Hierna moet u de kaart toevoegen. Dit kan op twee manieren:

• scan het kaartnummer met de webcam

• geef het kaartnummer manueel in

Als u ervoor kiest om het kaartnummer manueel in te vullen, dient u ook nog op het groene plusje te klikken. De kaart wordt nu toegevoegd.

Klik vervolgens rechts bovenaan op 'Voltooien'.

U krijgt nu een bevestiging van het bedrag waarmee de cadeaukaart verminderd zal worden. Klik op Voltooien.