1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Admin backoffice.

2. Ga links in het menu naar Beheer - Klanten.

3. Zoek het kaartnummer op van de kaart/klant die je wenst te behouden

4. Zoek de klant op waarvan je de gegevens wil samenvoegen.

5. Klik de klant aan in het overzicht, de klant-bewerkpagina wordt nu getoond.

6. Rechts onderaan vind je het veld om de klantnaam over te zetten. Vul hier het kaartnummer in van de klant die je wenst te behouden en klik op 'Klantnaam overzetten'.

7. Duid ten slotte aan welke gegevens je wenst over te zetten van het te behouden account.