1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Admin backoffice.

2. Ga links in het menu naar Cadeaubonnen - Stapels.

3. Klik bovenaan op de knop 'Stapel aanmaken'.

4. Vul rechts de volgende gegevens in:

• Naam: de naam van de kaartgroep
  • Community: selecteer de community uit het dropdown menu
  • Vink 'Bestaande cadeaubonnen gebruiken' aan
  • Programma: selecteer het programma uit het dropdown menu
  • Locatie: selecteer de locatie uit het dropdown menu
  • Cadeaubon van: vul hier het kaartnummer in van de eerste cadeaubon uit de stapel
  • Cadeaubon tot: vul hier het kaartnummer in van de laatste cadeaubon uit de stapel

Klik op 'Opslaan'.

5. Er zal nu een pop-up getoond worden met het aantal cadeaubonnen dat aan de stapel toegevoegd zal worden. Indien akkoord, bevestig.