Om de vervaldatum van één cadeaubon te wijzigen, volg je volgende stappen:

1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Admin backoffice.

2. Ga links in het menu naar Cadeaubonnen - Overzicht.

3. Zoek de cadeaubon op waarvan je de vervaldatum wenst te wijzigen.

4. Klik rechts in het scherm op 'De vervaldatum wijzigen'.

5. Kies een nieuwe vervaldatum en klik op 'De vervaldatum wijzigen'.

Om de vervaldatum van meerdere cadeaubonnen te wijzigen, volg je volgende stappen:

1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Admin backoffice.

2. Ga links in het menu naar Cadeaubonnen - Stapels.

3. Zoek de stapel van cadeaubonnen op waarvan je de vervaldatum wenst te wijzigen.

4. Klik rechts in het scherm op 'De vervaldatum wijzigen'.

5. Kies een nieuwe vervaldatum en klik op 'De vervaldatum wijzigen'.