1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Admin backoffice.

2. Ga links in het menu naar Beheer - Programma's.

3. Klik bovenaan op de knop 'Programma aanmaken'.

4. Vul rechts in het scherm de volgende gegevens in:

1. Naam: vul een naam in, bijvoorbeeld Stad/Gemeente gift
  2. Community: selecteer jouw community uit de lijst
  3. Adres: eventueel in te vullen
  4. Land: selecteer jouw land uit de lijst
  5. IBAN: vul hier het IBAN nummer in (dit is nodig voor de SEPA-uitbetalingsbestanden te kunnen genereren)
  6. BIC: vul hier het BIC nummer in (dit is nodig voor de SEPA-uitbetalingsbestanden te kunnen gerereren)
  7. Type: selecteer Gift card

Er verschijnen nieuwe opties:

1. 'Gedeeltelijke inwisseling toelaten' kan belangrijk zijn
  2. 'Locatie uitschakelen' wordt meestal aangevinkt (een ondernemer kan dan bonnen uitgeven zonder dat deze eerst 'verhuisd' moeten worden naar deze ondernemer)
  3. Vervaltermijn: hier wordt meestal gekozen voor 1 of 2 jaar
  4. Respijtperiode ("grace period") kan ook worden ingesteld (= geldigheid na vervaldatum): meestal 15 of 30 dagen
  5. Maximale bedrag van een cadeaubon is €150 (wettelijk bepaald)
  6. Standaard commissie op het programma (%): enkel van toepassing in Nederland, meestal tussen de 1 à 5%
  7. Kies een kaartdesign als dit werd aangemaakt
  8. Andere opties zijn optioneel

Klik op 'Opslaan'