1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Admin backoffice.

2. Ga links in het menu naar Dashboard -  Cadeaubon Dashboard

3. Je krijgt een grafisch overzicht van het aantal uitgeven en gebruikte bonnen voor een bepaald programma en voor een bepaalde periode.

1. Je kan bovenaan filteren op een specifiek(e) programma/ondernemer
  2. Je kan filteren per periode (vandaag, gisteren, deze week, vorige week, deze maand en vorige maand) maar je kan ook een specifieke periode instellen door de data zelf manueel te kiezen
  3. Uitgegeven bonnen = aantal verkochte bonnen in deze periode
  4. Uitgegeven bedrag = totale waarde van het aantal uitgegeven/verkochte bonnen in deze periode
  5. Claim transacties  = aantal geclaimde bonnen in deze periode
  6. Geclaimd bedrag = totale waarde van het aantal gebruikte/geclaimde bonnen in deze periode