Om ondernemers te kunnen registeren, moet je eerst inloggen in de Connect backoffice.

1. Ga links in het menu naar Ondernemers - Nieuwe Aanmeldingen.

2. De eerste tab toont een overzicht van de ondernemers die zich registreerden via de boarding pagina en die nu goedgekeurd of afgekeurd kunnen worden.

3. Om een ondernemer goed te keuren, vink je deze aan en klik je vervolgens op 'Goedkeuren'.

4. In het volgende scherm wordt er gevraagd om de programma's te configureren. Klik in de linkerkolom het programma aan en vervolgens op de dubbele pijl.

5. Klik ten slotte op 'Voltooien'.

6. Van zodra de ondernemer is goedgekeurd, zal deze toegevoegd worden aan het overzicht 'Goedgekeurd' (tweede tab).