1. Log in op de Connect backoffice met je e-mailadres en wachtwoord.

2. Ga links in het menu naar Ondernemers - Nieuwe aanmeldingen.

3. Klik rechts bovenaan op 'Nieuwe ondernemer uitnodigen'.

4. Er zal een pop-up verschijnen waarin je kan kiezen om één of meerdere ondernemers toe te voegen aan de hand van een e-mailadres:

• één ondernemer toevoegen:
    • vul het e-mailadres in van de ondernemer die je wenst uit te nodigen
    • Klik onderaan op 'Mail versturen'
  • meerdere ondernemers toevoegen (aan de hand van een Excel-bestand):
    • Klik op 'Download template'
    • Er zal een Excel-bestand worden gedownload waarin je de e-mailadressen van de ondernemers dient in toe te voegen
    • Van zodra de e-mailadressen aan het bestand zijn toegevoegd, sla je het bestand op en laad je dit vervolgens terug op in de Connect backoffice
    • Klik tot slot op 'Mail versturen'

5. De ondernemer zal een mail ontvangen met verdere instructies om te kunnen registreren.