1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord op de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar Ondernemers - Nieuwe aanmeldingen.

3. Klik bovenaan op de tab 'Goedgekeurd'.

Hier krijg je een overzicht van de ondernemers waarvan de registratie werd goedgekeurd.

Je ziet de datum waarop de ondernemer zich heeft geregistreerd, de datum waarop jij als community admin de aanmelding hebt goedgekeurd, het e-mailadres waarmee de ondernemer zich heeft geregistreerd, de naam van de ondernemer en het programma waarvoor hij zich heeft geregistreerd (gift, loyalty of e-money).

De ondernemers die in dit overzicht staan kunnen hun registratie nu afronden.