1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect Backoffice

2. Ga links in het menu naar Cadeaukaart - Kaartgroepen.

3. Klik rechts bovenaan op 'Nieuwe kaartgroep'

4. Vul een naam in voor de kaartgroep en klik op 'Volgende'

5. Vul bij 'Van kaartnummer' het eerste kaartnummer in uit je stapel cadeaubonnen en bij 'Tot kaartnummer' het laatste kaartnummer uit je stapel. Klik op 'Valideer'. Je zal zien hoeveel kaarten er zijn geselecteerd. Klik op 'Volgende'.

Ter info:

Wanneer een community een kaartbestelling doet, genereren wij, CCV Connect, kaartnummers. Deze zijn (behalve de eerste 4 karakters) random gekozen en ze volgen elkaar niet op. Daarom zijn alle cadeaukaartjes van een volgnummer/serial nummer voorzien. Deze volgen elkaar wel op, en lopen van 1 tot en met het aantal bestelde kaartjes. Het kaartnummer vind je steeds terug onder de QR-code en het volgnummer wordt meestal in de hoek rechtsonder geprint.

De kaarten worden normaliter in apart verpakte dozen aangeleverd. Deze dozen zouden ook genummerd moeten zijn. De 1ste kaart in de 1ste doos zal volgnummer 1 hebben. De 105de kaart in de 1ste doos zal volgnummer 105 hebben. De laatste kaart in de laatste doos zal volgnummer 5000 hebben.

Stel dat je een stapel wil aanmaken van 500 kaarten, dan pak je 500 opeenvolgende kaarten uit de doos (hou ze zeker nog op volgorde!). Je vult bij het aanmaken van de kaartgroep bij 'Van kaartnummer' het kaartnummer in dat vermeld staat op het 1ste kaartje (met volgnummer 1), en bij 'Tot kaartnummer' het kaartnummer van het kaartje met volgnummer 500. Als alles goed gaat, zal je de melding krijgen dat er 500 kaarten in de stapel zullen zitten.

6. Je community en programma is al ingevuld. Optioneel kan je nog een uitgevende locatie kiezen uit het dropdown menu. Klik ten slotte op 'Kaartgroep aanmaken'.