1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar Cadeaukaart - Overzicht kaarten.

3. Klik bovenaan op 'Uitgeven'.

4. In de eerste stap dien je een cadeaukaart toe te voegen.

Dit kan op twee manieren:

• Scan het kaartnummer met de webcam van je computer. Klik hiervoor op 'Activeer webcam' en scan vervolgens de QR-code op de achterzijde van de cadeaukaart.
  • Geef het kaartnummer manueel in:

De cadeaukaart is nu toegevoegd:

Als je meerdere cadeaukaarten met dezelfde waarde wenst uit te geven, dien je deze stap te herhalen.

5. In de tweede stap dien je het bedrag in te vullen waarmee de cadeaukaart(en) uitgegeven mag worden.

6. In de derde stap selecteer je uit het dropdown menu de uitgevende handelaar/het verkooppunt.

7. In de laatste stap krijg je nog een samenvatting. Indien akkoord klik je op 'Voltooien'. De cadeaukaart is bij deze uitgegeven.