1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar Tablet.

3. Je krijgt een overzicht van de dia's die momenteel zijn ingesteld. Om een dia toe te voegen klik je rechts bovenaan op 'Dia toevoegen'.

4. Er wordt een pop-up getoond waarin je de dia/afbeelding kan uploaden. Ook dien je een start- en einddatum te selecteren (in die periode zal de dia getoond worden op de tablet). Klik vervolgen op 'Opslaan'.