1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord op de Connect backoffice:

https://benelux.ccvconnect.eu/backoffice

2. Ga links in het menu naar 'Statistieken'

3. Op de statistiekenpagina zie je een predefined time range selector. De getoonde statistieken behandelen de gekozen periode. Er wordt, indien er meer dan 1 gift programma is, ook een programma selector getoond. Zo kunnen statistieken per programma bekeken worden. Als er slechts 1 programma is, dan wordt er geen selector getoond.

De volgende statistieken worden getoond:

• aantal verkochte bonnen

• aantal geïnde bonnen

• aantal vervallen bonnen

Deze worden verder in een grafiek getoond, gebaseerd op de gekozen tijdspanne. Er kan geswitched worden tussen aantal kaarten / totale waarde. Ook kan een van bovenstaande statistieken ge-highlight worden en kan je inzoomen op de grafiek.