1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord op de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar 'Vervaltermijn'.

3. Op deze pagina kan je een standaard vervaltermijn instellen voor cadeaubonnen die vanaf dat moment verkocht worden. Deze instelling is niet van toepassing voor reeds verkochte cadeaukaarten.

4. Selecteer een programma waarvan je de vervaltermijn wenst in te stellen.

Van zodra je een programma hebt geselecteerd, zal je te zien krijgen wat de huidige vervaltermijn van dit programma is.

Klik op 'Volgende'.

5. Je kan nu een nieuwe vervaltermijn kiezen. Dit kan een periode zijn (x aantal dagen/weken/maanden/jaren) of een vaste datum.

6. Klik op 'Vervaldatum wijzigen'.