1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar Ondernemers - Overzicht.

3. Je krijgt een overzicht van het totaal aantal ondernemers binnen je community, het aantal actieve ondernemers en het aantal inactieve ondernemers.

4. Klik op 'Details bekijken' om de gegevens van de ondernemer te raadplegen.

5. Tab 'Informatie' bevat onder andere de adresgegevens, contactinformatie alsook IBAN van de ondernemer. Indien nodig kan je deze informatie ook wijzigen.

6. Tab 'Openingsuren'

In dit submenu kunnen de openingsuren van onderneming toegevoegd worden.

7. Tab 'Logo'

In dit submenu kan het logo van de onderneming opgeladen worden.

8. Tab 'Toestellen'

In dit submenu vind je de toestellen/devices van de onderneming terug.

Het serienummer heeft de ondernemer bijvoorbeeld nodig om in te kunnen loggen in de applicatie van CCV Connect.

9. Tab 'Gebruikers'

In dit submenu vind je de gebruikers terug die zijn gekoppeld aan deze onderneming.