1. Download de CCV Connect app in de Google Play Store of App store van Apple.

2. Open de CCV Connect app op en vul je e-mailadres en wachtwoord in. Klik op 'Aanmelden'.

3. Klik op 'Start'.

4. Geef toegang tot je camera en scan vervolgens de QR-code van de cadeaukaart die je wenst af te waarderen.

5. Vul het bedrag in waarmee je de cadeaukaart wenst af te waarderen. Klik onderaan op de knop 'Afwaarderen'.

6. De cadeaukaart is nu afgewaardeerd met het ingegeven bedrag. Je krijgt nu een overzicht van het saldo op de cadeaukaart. Je kan terugkeren naar het hoofdmenu.