1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord. Ontlaad een cadeaukaart zoals je normaal zou doen.

2. Om een transactie om te keren tik je bovenaan op de 3 puntjes (startscherm). Volgend scherm zal je zien:

3. Op dit scherm tik je vervolgens op “Laatste cadeaubon transactie ongedaan maken”. Vervolgens dien je je paswoord in te geven zodat deze actie niet per ongeluk uitgevoerd wordt.

4. Als het wachtwoord correct was krijg je bevestiging dat de transactie omgekeerd werd.