1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord op de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar Transacties

3. Selecteer bij filter 'Transactiedatum' en stel vervolgens hier de 'van' en 'tot' datum in. Klik op 'Filter toepassen'.

Je krijgt nu een overzicht van het aantal transacties binnen deze periode.

4. Om dit bestand te exporteren naar een Excel-file, klik je rechts boven op 'Exporteren'.

5. Vul je e-mailadres in en klik op 'Exporteren'.

In je mailbox ontvang je nu een Excel-bestand met een overzicht van de transacties.