1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Admin backoffice.

2. Ga links in het menu naar Settlements.

3. Maak een nieuw uitbetalingsbestand aan. Klik hiervoor op de knop 'Genereren'.

4. Er zal een pop-up verschijnen waarin je volgende zaken moet invullen:

- naam

- startperiode

- eindperiode

- Bevat test transacties: testtransacties niet tonen

- Community: selecteer jouw community

Klik vervolgens op 'Genereren' en refresh de pagina indien nodig.

5. Er zal een nieuwe lijn worden aangemaakt in je overzicht. Klik op het blauwe icoontje 'Exporteren'.

6. Er zal een pop-up verschijnen waarin je volgende zaken moet selecteren:

- Welk exportformaat wil je: GIFT - Uitgegeven

- Selecteer je programma

- Een exportformaat selecteren: settlement

Klik vervolgens op 'Exporteren'.

7. Ga links in het menu naar Exports en refresh de pagina indien nodig.

8. Download je bestand door op de blauwe pijl te klikken.

9. Er zal nu een Excel-bestand gedownload worden met een overzicht van het aantal uitgegeven bonnen (en waarde) per uitgevende ondernemer/verkooppunt.