1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord op de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar 'Uitbetalingen'.

3. Je krijgt een overzicht van het aantal uitbetalingen binnen een bepaalde periode.

4. Klik op 'Details bekijken' om het aantal transacties te zien binnen deze periode.

5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal ontladingen dat er binnen deze periode bij jou hebben plaatsgevonden.

6. Je kan dit overzicht exporteren naar een Excel-bestand. Klik hiervoor bovenaan op de knop 'Exporteren'. Er zal een pop-up verschijnen waarin je je e-mailadres dient in te geven. Klik vervolgens op 'Exporteren'.