1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de CCV Connect app.

2. Klik op 'Start'.

3. Scan de QR-code op de cadeaukaart die je wenst uit te geven.

4. Vul het bedrag waarmee je de cadeaukaart(en) wenst uit te geven. Klik op 'Bevestigen'.

5. In het volgende scherm zie je de cadeaukaart die je reeds gescand hebt.

6. Scan vervolgens de overige cadeaukaarten die je ook wenst uit te geven met het bedrag dat je hebt ingevuld.

Deze komen bij in het overzicht. In dit voorbeeld zijn er in totaal 3 cadeaukaarten gescand. Klik vervolgens op 'Opwaarderen'.

7. Tot slot krijg je nog een samenvatting van de actie. De cadeaukaarten zijn bij deze uitgegeven/opgewaardeerd met het gekozen bedrag.