1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar 'Transacties'.

3. Klik rechts bovenaan op 'Innen'.

4. Scan de QR-code van de cadeaubon met de webcam of vul het kaartnummer manueel in (klik vervolgens op het groene plusje).

5. Van zodra de cadeaubon is toegevoegd, verschijnt deze in het midden van het scherm. Klik vervolgens op 'Volgende' of ga naar stap 2.

6. Vul het bedrag in waarmee de cadeaubon verminderd moet worden. Klik op 'Volgende' of ga naar stap 3.

7. Je krijgt een samenvatting van de actie die je wenst te doen. Indien ok, klik op 'Voltooien'.