1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord.

2. CCV dient vooraleerst een product aan te maken. Contacteer hen hiervoor via support@ccvlab.eu..

3. Eens het product is aangemaakt, kan je een nieuw programma aanmaken.

• Ga links in het menu naar 'Programma's'.

• Klik bovenaan op de groene knop 'Programma aanmaken'.

• Vul rechts de volgende gegevens in:
    • Naam: naam van de onderneming
    • Selecteer de community uit het dropdown menu
    • Type: Loyaliteit
  • Klik op 'Opslaan'.

4. Voeg de handelaar toe aan het net aangemaakte programma. Klik hiervoor op het blauwe icoontje 'Handelaars'.

Vervolgens zoek je in de lijst links de handelaar op, vink hem aan en klik bovenaan op 'Voeg geselecteerde toe'.

5. Voeg het product (dat CCV heeft aangemaakt) toe aan het programma dat je net hebt aangemaakt. Klik hiervoor op het blauwe icoontje 'Producten'.

Vervolgens zoek je in de lijst links het product op, vink het aan en klik bovenaan op 'Voeg geselecteerde toe'.

6. In de volgende stap ga je een nieuw contract aanmaken.

• Klik links in het menu op 'Loyaliteit - Contracten'.

• Klik bovenaan op de groene knop 'Contract aanmaken'.

• Vul rechts in het scherm de volgende gegeven in:
    • Naam: naam van de onderneming
    • Selecteer de community uit het dropdown menu
      WACHT tot de andere settings geladen worden
    • Handelaar: selecteer de onderneming uit het dropdown menu
    • Kaart Type toekenningen: selecteer het kaarttype uit het dropdown menu én klik op het vinkje
    • Programma: selecteer het programma dat je net hebt aangemaakt uit het dropdown menu
  • Klik op 'Opslaan'.

7. Maak een beloningsregel aan (REWARD).

• Zoek het contract op dat je net hebt aangemaakt en klik op de blauwe knop 'Belonen'
  • Klik bovenaan op de groene knop 'Beloningsregel aanmaken'.
  • Vul rechts de volgende gegevens in:
    • Type: afhankelijk van de actie selecteer je hier het juiste type uit het dropdown menu (bijvoorbeeld: klanten ontvangen 1 punt voor iedere scan -> selecteer Fixed Product Quantity Reward Rule)
    • Beschrijving: zelf in te vullen afhankelijk van de actie (bijvoorbeeld: "Ontvang 1 punt per scan")
    • Startdatum: selecteer de startdatum van de actie
    • Einddatum: selecteer de einddatum van de actie
    • Entry type: 'Niets'
    • Product: type hier het product dat CCV heeft aangemaakt en selecteer het vervolgens
    • Hoeveelheid: 1
  • Klik op 'Opslaan'.

8. Maak een inwisselregel aan (REDEEM).

• Zoek het contract op dat je net hebt aangemaakt en klik op de blauwe knop 'Inwisselen'
  • Klik bovenaan op de groene knop 'Inwisselregel aanmaken'.
  • Vul rechts de volgende gegevens in:
    • Type: afhankelijk van de actie selecteer je hier het juiste type uit het dropdown menu (bijvoorbeeld: klanten ontvangen na 10 punten 1 gratis brood -> selecteer Vast Product)
    • Beschrijving: zelf in te vullen afhankelijk van de actie (bijvoorbeeld: Ontvang 1 gratis brood na 10 punten)
    • Product: type hier het product dat CCV heeft aangemaakt en selecteer het vervolgens
    • Bedrag: vul hier het aantal punten in dat ingewisseld dient te worden (bijvoorbeeld 10)
    • Naam van het product: vul hier de naam van het product in dat klanten krijgen (bijvoorbeeld "1 gratis brood")
    • Afbeelding: optioneel kan er een afbeelding opgeladen worden van het product
    • Startdatum: selecteer de startdatum van de actie
    • Einddatum: selecteer de einddatum van de actie
  • Klik op 'Opslaan'.