Als u zich heeft aangemeld om een cadeaubon te kunnen innen op een betaalterminal van CCV, regelt CCV de configuratie.

Indien nodig dient er wel nog een Contact TMS plaats te vinden opdat de terminal de cadeaubon kan aanvaarden.

Een Contact TMS is een communicatiesessie en versiecontrole. De terminal haalt de parameters (gegevens uit de terminal) op die zijn gewijzigd. Als er een hogere softwareversie beschikbaar is, wordt deze gedownload.

Hoe je een Contact TMS op je betaalterminal uitvoert, lees je hier:

• Kies Menu (als je een Android terminal hebt, vind je het menu in de Service app)
  • Kies Manager Menu
  • Vul het Manager wachtwoord 99999 in en druk op OK
  • Kies Functies
  • Kies Terminal
  • Kies Contact TMS

Heb je een Android automaat (CCV Compact A77, CCV Smart A80-P400 of een CCV Mobile A920), dan volg je onderstaande stappen:

• Open de Service app
  • Klik op Menu
  • Selecteer Manager Menu
  • Voer je wachtwoord in (dit is standaard 99999) en klik op OK
  • Druk op Functies
  • Kies Terminal
  • Kies Contact TMS
  • Wacht tot de communicatie voltooid is. Er komt VOLTOOID in beeld te staan. Je gaat door naar het rapport (het kan even duren voordat het rapport verschijnt).
  • Klik op OK
  • Heb je een CCV Smart A80-P400 of een CCV Mobile A920 dan kan je het rapport printen, klik dan op PRINT. Ga verder met de volgende stap.
  • Sluit het scherm af door op de 0 in het navigatiescherm te klikken
  • Je bent terug in het hoofdmenu van de Service app
  • Sluit af door op de 0 in het navigatiescherm te klikken