1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect backoffice.

2. Ga links in het menu naar Uitbetalingen.

3. Klik op 'Details bekijken' van de uitbetaling die je wenst te exporteren.

4. Je krijgt een overzicht van de transacties binnen deze periode die je uitbetaald zal krijgen. Klik bovenaan op de knop 'Exporteren'.

5. Vul het e-mailadres in waarop je de gegevens wenst te ontvangen en klik op 'Exporteren'.

6. Je ontvangt via mail een Excel-bestand met een overzicht van de transacties en bijhorende bedragen die je uitbetaald zal krijgen op het rekeningnummer dat je bij registratie hebt ingevuld.