1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Admin backoffice.

2. Ga links in het menu naar Loyalty - Loterij

3. Vul rechts in het scherm bij 'Nieuwe Trekking' de volgende gegevens in:

• Selecteer een programma: selecteer hier het programma waarvoor je een loterij wenst te doen
  • Selecteer een product: selecteer hier het product waarvan je een loterij wenst te doen
  • Startdatum: kies hier de startdatum
  • Einddatum: kies hier de einddatum
  • Aantal winnaars: vul hier het aantal winnaars in
  • Unieke winnaars: deze optie kan je best aanvinken
  • Naam: vul een naam van de loterij in
  • Beschrijving: vul eventueel een beschrijving in

4. Klik op 'Genereren'. Het systeem gaat nu de winnaars loten.

5. Refresh de pagina en klik op 'Bekijk winnaars' om de winnaars te bekijken en eventueel naar een Excel-bestand te exporteren.