1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect backoffice.

2. Klik bovenaan op 'Account info'.

3. Klik vervolgens op 'Mijn bedrijf'.

4. Klik bovenaan op 'Aanvraagformulier betaalterminal koppelen'.

5. Je krijgt een pop-up te zien. Klik op 'Ik snap het'.

6. Het aanvraagformulier ziet er als volgt uit:

7. Vul de volgende gegevens in of aan indien ze nog niet volledig zijn:

• Adres
  • Handelsnaam
  • Postcode
  • E-maildres
  • Stad
  • BTW nummer
  • Land
  • Telefoonnummer

Velden met een * zijn verplicht.

8. Selecteer onderaan bij 'Terminal leverancier' CCV uit het dropdown menu.

9. Vul het serienummer van uw terminal in en klik op 'Toevoegen'.

U vindt het serienummer terug op de achterkant van uw toestel. Dit nummer begint steeds met S/N.

Hieronder een voorbeeld:

Onderstaande betaalterminals van CCV zijn geschikt om uw lokale cadeaukaart te accepteren:

Serie

Model

Afbeelding

Kaart identificatie

PAX

A77

CCV Compact - android pinautomaat | CCV Nederland

Magneetstrook

QR code

(via Connect App)

PAX

A920

Magneetstrook

QR code

(via Connect App)

Verifone

V400

Betaalterminal, transacties en service in één starterspakket - CCV Belgium

Magneetstrook

Chip

Pax/Verifone

A80/V400

≥ CCV Terminals — Kantoor en Winkelinrichting | Kassa's en Betaalsystemen —  Marktplaats

Magneetstrook

Chip

Verifone

VX520/VX820

CCV Smart Vx520 | Welpos betaaloplossingen

Magneetstrook

Chip

Verifone

VX680

Magneetstrook

Chip

Verifone

VX820

Leverbaar betaalautomaat CCV ITS. Silver Partner. - easyPOS Software

Magneetstrook

Chip

10. Klik ten slotte op 'Aanvraag verzenden'.