1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar E-Money - Terugbetalingsaanvragen.

3. Op deze pagina zie je een overzicht van alle terugbetalingsaanvragen van klanten. Om deze goed te keuren dien je eerst een nieuwe terugbetalingsbatch aan te maken. Klik hiervoor bovenaan op 'Terugbetalingsbatch aanmaken'.

4. In de pop-up vul je de naam in van de batch en selecteer je de periode waarvan je de aanvragen wenst goed te keuren. Klik vervolgens op 'Batch aanmaken'.

5. In de volgende stap ga je het SEPA bestand downloaden. Ga hiervoor links in het menu naar E-Money - Terugbetalingsbatches.

6. Je krijgt een overzicht van de reeds aangemaakte aanvragen. Klik op de knop 'Downloaden' om het SEPA-bestand te downloaden. Dit bestand kan je vervolgens opladen in de online tool van je bank.