1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar Loyaliteit - Klanten.

3. Klik rechts bovenaan op Klantengroepen.

4. Je krijgt een pop-up te zien. Klik op 'Ik snap het'.

5. Om een nieuwe klantengroep aan te maken, klik bovenaan op 'Nieuwe klantengroep'.

6. In de eerste stap ga je filters selecteren die je klantengroep gaan bepalen. In dit voorbeeld maken we een klantengroep aan van vrouwen tussen de 25 en 65 jaar.

• Klik op de filter 'Minimumleeftijd' en vul hier '25' in. Klik vervolgens onderaan op 'Voeg filter toe'.

• Klik op de filter 'Maximumleeftijd' en vul hier '65' in. Klik vervolgens onderaan op 'Voeg filter toe'.
  • Klik op de filter 'Geslacht' en klik hier 'V' aan. Klik vervolgens onderaan op 'Voeg filter toe'.
  • Als je alle filters hebt geselecteerd klik je onderaan op 'Volgende'.

7. In de tweede stap ga je een naam invullen voor de klantengroep.

Klik vervolgens op 'Klantengroep aanmaken'.

8. Als de klantengroep is aangemaakt, vind je deze terug bij Klanten - Klantengroepen.

9. Om de klantengroep te bekijken, klik je op Klantenlijst.

10. Als je de klantengroep wenst te exporteren, klik je bovenaan op 'Exporteren'.

11. Vul je e-mailadres in en klik op 'Exporteren'.

12. Je ontvangt een Excel-bestand in je mailbox.