1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect backoffice.

2. Klik bovenaan op 'Account info'.

3. Klik vervolgens op 'Mijn bedrijf'.

4. Klik bovenaan op 'Aanvraagformulier betaalterminal koppelen'.

5. Je krijgt een pop-up te zien. Klik op 'Ik snap het'.

6. Het aanvraagformulier ziet er als volgt uit:

7. Vul de volgende gegevens in of aan indien ze nog niet volledig zijn:

• Adres
  • Handelsnaam
  • Postcode
  • E-maildres
  • Stad
  • BTW nummer
  • Land
  • Telefoonnummer

Velden met een * zijn verplicht.

8. Selecteer onderaan bij 'Terminal leverancier' jouw leverancier uit het dropdown menu.

9. Vul het serienummer van uw terminal in en klik op 'Toevoegen'.

10. Klik ten slotte op 'Aanvraag verzenden'.

11. Verwerking van uw aanvraag.

U heeft een betaalterminal van CCV?

U heeft geen betaalterminal van CCV?

• Wij regelen het voor u
  • Wij sturen u een mail
  • U krijgt een bevestiging per mail
  • Neem contact op met uw leverancier
  • Na een update van uw betaalterminal (max. 2 weken) kunt u de cadeaukaart accepteren
  • Uw leverancier zal uw aanvraag verwerken

12. Werkt u met een gekoppeld kassasysteem?

Voer een betaaltransactie uit via de betaalterminal zoals u dat gewend bent. In uw dagafsluiting ziet u de cadeaukaart terug als CCV kaart. Werkt dit niet en weet u zeker dat de leverancier van uw betaalterminal de aanvraag heeft verwerkt? Gelieve u dan tot uw kassaleverancier te wenden.