1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Admin backoffice.

2. Ga links in het menu naar Cadeaubonnen - Genereer Print@Home cadeaubonnen.

3. Download eerst het Excel-sjabloon. Klik hiervoor op 'Download sjabloon'.

4. Er zal een Excel-bestand gedownload worden. Hierin zie je de volgende velden:

• to
  • from
  • personal message
  • value

Vul de velden in met de nodige info (je hoeft niet steeds alle velden in te vullen).

Indien je meerdere vouchers wenst aan te maken, dien je dit per rij te doen:

Sla het Excel-bestand vervolgens op.

5. Ga terug naar de backoffice en selecteer de webshop uit het dropdown menu.

6. Upload het Excel-bestand dat je zonet hebt ingevuld. Klik hiervoor op 'Choose File'.

7. Klik vervolgens op 'Genereer cadeaubonnen'.

8. Om de cadeaubonnen te downloaden, ga je links in het menu naar de Exports pagina.

9. Download de vouchers door op de blauwe pijl te klikken.