1. Scan de QR-code op de achterzijde van de kaart met de camera app van je smartphone. Je zal worden omgeleid naar de CCV Connect portal. Klik onderaan op de knop 'Opwaarderen'.

2. Vul het bedrag in waarmee je de kaart wenst op te laden. Klik op de groene pijl.

3. Je krijgt nog een bevestiging te zien van het bedrag waarmee je de kaart wenst op te waarderen. Klik op 'Volgende'.

4. Je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina waar je de betaling dient te voldoen.