1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord in de Connect backoffice

2. Ga links in het menu naar Loyaliteit - Mail Campagne

3. Selecteer bovenaan een doelgroep uit het dropdown menu.

Als je nog geen klantengroep hebt aangemaakt, dien je dit eerst te doen. Hoe je dit doet, vind je hier terug.

4. Als je een logo of afbeelding wenst toe te voegen kan je er eentje toevoegen via de knop 'Toon'. Je kan vervolgens een afbeelding hiernaartoe slepen of opladen.

5. Vervolgens ga je de inhoud van je mailing opstellen. Vul een onderwerp in en schijf de body van je mail.

6. Als je een bijlage wenst toe te voegen aan je mailing, klik je op 'Toon'.

7. Tot slot kan je ook nog een link toevoegen naar sociale media kanalen.

8. Rechts in het scherm krijg je een voorbeeld van je mail te zien.

9. Als je graag een testmail had uitgestuurd vooraleer je de definitieve mailing verstuurt, klik je bovenaan op de knop Testmail.

10. Vul het e-mailadres in waarop je de testmail wenst te ontvangen en klik op 'Verstuur test mail'.

11. Indien de testmail er goed uit ziet, kan je de mailing gaan versturen. Klik hiervoor op de knop 'Volgende' rechts bovenaan.

12. Je krijgt een samenvatting te zien van de mail die je gaat versturen. Indien ok, klik rechts bovenaan op 'Verstuur campagne'.